Portada > Actualitat > Notícies > La Cavalcada de Reis celebra aquest any el seu 75è aniversari

La Cavalcada de Reis celebra aquest any el seu 75è aniversari

04/01/2022

Tot està a punt per a rebre el dia 5 de gener a Melcior, Gaspar i Baltasar, que recorreran en carrossa els principals carrers de la vila

Els Reis d’Orient visitaran demà 5 de gener la nostra vila per fer arribar la màgia i la il·lusió a petits i grans. La Cavalcada recuperarà el seu format tradicional després que l’any passat es va transformar en un espectacle estàtic a causa de la pandèmia. Tot i així, donada la situació sanitària actual, es prendran totes les mesures de prevenció necessàries i es demana a la ciutadania que faci ús de la mascareta i intenti mantenir les distàncies per garantir una cavalcada segura. A més, aquesta edició serà més especial que mai, atès que la Cavalcada de Reis compleix 75 anys a Piera. 

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Piera a les 18 hores des de la carretera dels Hostalets de Pierola i recorreran els principals carrers de la vila, fent una aturada a l’Ajuntament per a pronunciar el seu missatge i fer la tradicional adoració. Un cop finalitzada la cavalcada, Ses Majestats repartiran, casa per casa, els primers regals de la nit. Enguany, a causa de la COVID-19, els Reis no podran accedir a l’interior dels habitatges i deixaran els paquets a les portes i portals dels infants. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair el treball i esforç de la comissió organitzadora així com la col·laboració de totes les persones i entitats que faran possible que tornem a viure una nit màgica.

Arxivat a: Festes
Cavalcada de Reis
Recomanacions per la Cavalcada de Reis
Recomanacions per la Cavalcada de Reis
Recomanacions per la Cavalcada de Reis