Portada > Actualitat > Notícies > Aquest cap de setmana arriba el Carnaval de Piera

Aquest cap de setmana arriba el Carnaval de Piera

21/02/2022

Aquest any no hi haurà concurs de carrosses però els pierencs i les pierenques podran gaudir d’una rua circular pel Gall Mullat

El dissabte dia 26 de febrer, Piera celebrarà el Carnaval. Enguany, l’esdeveniment tornarà als carrers de la vila, però, a diferència d’altres anys, no hi haurà concurs de carrosses. A les 18 hores està previst que s’iniciï una rua circular de comparses pel Gall Mullat, amb recorregut pels carrers Piereta i Sant Cristòfol i tornada al Gall Mullat. Es demana a la ciutadania que compleixi amb les mesures de prevenció com fer ús de la mascareta a l’exterior quan no es pugui mantenir la distància de seguretat amb altres persones que no siguin del grup bombolla. No es podrà menjar ni beure durant la rua, i la música anirà a càrrec d’entitats locals.

Des de l’Ajuntament s’anima tots els pierencs i les pierenques a disfressar-se i gaudir del Carnaval d’una manera segura.

Arxivat a: Festes
Carnaval 2020 - Rei Sol

Arxius adjunts