Portada > Actualitat > Notícies > El Carnaval de Piera torna a lluir al Gall Mullat

El Carnaval de Piera torna a lluir al Gall Mullat

28/02/2022

Un total de 10 comparses van participar en la desfilada, que va estar dinamitzada per la colla de tambors dels Diables de Piera, dels Diables Infantils de Piera i Esbombats, i la Marxing Band de l’Aula Municipal de Música

El passat dissabte, el Carnaval va tornar als carrers de la vila, tot i que amb algunes modificacions respecte anteriors edicions. Aquest any no va haver-hi concurs de carrosses i les comparses van desfilar en una ruta circular pel Gall Mullat. Tot i així, la participació i el bon ambient van fer gaudir els pierencs i les pierenques de la celebració.

Inicialment s’havien inscrit per participar-hi 7 comparses, tot i que finalment se’n van afegir tres més. La música va anar a càrrec de quatre entitats locals que van acompanyar les comparses durant tot el recorregut: la colla de tambors dels Diables de Piera, la colla de tambors dels Diables Infantils de Piera, la colla de tambors Esbombats i la Marxing Band de l’Aula Municipal de Música. 

Recordem que el comiat al Rei Carnestoltes es farà el proper dimecres de cendra amb l’enterrament de la sardina, organitzat pels Diables de Piera. A les 20 hores, una comitiva fúnebre passejarà des de la plaça Jove i fins a la plaça del Peix, on es farà la lectura dels versots, i es convidarà la ciutadania a participar en una sardinada popular.

Arxivat a: Festes
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022
Carnaval 2022