Portada > Actualitat > Notícies > Es tanca el cicle de teatre familiar al Teatre Foment amb gran èxit de públic

Es tanca el cicle de teatre familiar al Teatre Foment amb gran èxit de públic

21/03/2022

Diumenge, la companyia Teatre Nu, va oferir un espectacle i un taller en el qual els infants van poder pujar a l’escenari a tocar instruments tradicionals

El passat diumenge, dia 20 de març, es va tancar el cicle de teatre familiar al Teatre Foment de Piera. L'actriu Nerea Mendia va protagonitzar l'última de les tres representacions que s'han fet durant els mesos de febrer i març. La iniciativa, organitzada des de la regidoria de Cultura, havia de començar al mes de gener però es va haver de posposar degut a la pandèmia.

La proposta de la Nerea Mendia, de Teatre Nu, va enllaçar el món de les llegendes i la llengua del País Basc amb el nostre territori. L'espectacle va oferir cançons en eusquera acompanyades d'instruments tradicionals que al final de l’obra els infants van poder tocar a l'escenari amb el guiatge de l'actriu. 

El cicle es va iniciar el dia 20 de febrer amb la representació de l’obra Sabates vermelles, que va pujar a l’escenari del Foment diferents elements com una escala, un acordió diatònic, unes sabates vermelles i dues dones; el dia 5 de març, l’espectacle Orbital ens va permetre compartir el llarg viatge de tres amics que volien fer realitat una abraçada pendent. 

Des del consistori es valora molt positivament aquest cicle que ha comptat amb una important afluència de públic. 

Arxivat a: Cultura
Teatre Nu - cicle de teatre familiar
Teatre Nu - cicle de teatre familiar