Portada > Actualitat > Notícies > Últim dia d’inscripcions per posar una parada a la Fira del Sant Crist

Últim dia d’inscripcions per posar una parada a la Fira del Sant Crist

05/04/2022

L’esdeveniment es farà els dies 23 i 24 d’abril després de dos anys sense poder celebrar-se per la situació derivada de la pandèmia

Aquest passat dimarts ha finalitzat el termini per inscriure’s i posar una parada a la Fira del Sant Crist, que aquest 2022 celebra la seva trenta-dosena edició. La fira se celebrarà els dies 23 i 24 d’abril, després de dos anys sense poder fer-se per la situació derivada de la pandèmia. Des de la regidoria de Fires de l’Ajuntament de Piera es treballa per poder mantenir diferents espais com la fira multisectorial, la fira medieval o les activitats per als infants. 

Les persones interessades a participar-hi encara poden formalitzar la inscripció en l’enllaç adjunt. La Fira ofereix la possibilitat de sol·licitar un estand de diferents mides o bé demanar els metres lineals per a posar-hi una parada o remolc. Per a més informació, es pot contactar directament amb l’empresa organitzadora a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Fires
Fira del Sant Crist