Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Piera rep un distintiu per la igualtat de gènere

L’Ajuntament de Piera rep un distintiu per la igualtat de gènere

10/05/2022

Aquest reconeixement acredita el treball del consistori pierenc per garantir la perspectiva de gènere en les polítiques municipals

Aquest mes de maig, l’Associació FORGENDER SEAL, de conformitat amb la Norma SG CITY 50-50, ha certificat que l’Ajuntament de Piera ha implementat la certificació de gènere per a la integració de la perspectiva de gènere en la seva organització i en les polítiques i actuacions municipals.

Aquest distintiu és el primer segell de qualitat i reconeixement públic a favor de la igualtat de gènere en l’àmbit municipal. Es tracta d’una eina que afavoreix la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques i actuacions de l’administració local.

L’Associació FORGENDER SEAL es l’encarregada d’atorgar el distintiu, que representa un reconeixement públic a la gestió municipal de les polítiques de gènere i, a més, la voluntat d’establir el compromís de millora del municipi a favor de la igualtat de gènere entre homes i dones.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Segell d'Igualtat de gènere
Certificat Igualtat de gènere