Portada > Actualitat > Notícies > Aquest mes de juny s’incorporen 13 nous treballadors municipals

Aquest mes de juny s’incorporen 13 nous treballadors municipals

01/06/2022

Les contractacions estan subvencionades a través dels plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona i del Servei d’Ocupació de Catalunya

Avui, dia 1 de juny, han començat a treballar a l’Ajuntament de Piera un total de 13 persones. D’aquestes, 12 han arribat gràcies als programes de foment de l’ocupació del SOC i de la Diputació de Barcelona. La plaça restant correspon a un enginyer que s’incorpora com a funcionari de carrera per donar suport al departament de Serveis Territorials.  

L'Ajuntament de Piera ha rebut el fons de prestació Plans Locals d'Ocupació en el marc de la convocatòria del Catàleg 2022 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona, a través del qual es finançaran 6 d’aquestes contractacions, que tindran una durada de 7 mesos. Els nous treballadors ocuparan tres places de tècnica de suport per als departaments de Recursos Humans, Contractació i Empresa i Ocupació, i tres més d’auxiliar administrativa per a l’Ajuntament, per al Centre de Serveis la Bòbila i per a la Brigada municipal.

D’altra banda, la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball i Formació 2022, ha permès fer sis incorporacions més amb contractes que tindran una durada de 12 mesos. Aquest programa  té per objectiu facilitar la millora de l’ocupabilitat de persones en situació d'atur i amb dificultats per accedir al mercat de treball. Això es fa  mitjançant la subscripció d'un contracte laboral i el desenvolupament d'unes tasques professionals, i si s’escau, oferint una formació professionalitzadora o d'adquisició de competències bàsiques.

En la línia MG52, dirigida a persones més grans de 52 anys, s’han contractat dues auxiliars administratives i un vigilant operari de manteniment i suport a les instal·lacions municipals. S’han incorporat també dos agents cívics i un vigilant de zona blava a través de la línia PANP, per a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada i que no percebin cap tipus de prestació per desocupació.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Plans ocupació