Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Nova sessió del Pla Local de Joventut

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Nova sessió del Pla Local de Joventut

Joventut
Publicada el 17/01/2018 - Els temes centrals del taller van ser el sentiment de pertinença, el lleure i associacionisme, la igualtat i violència de gènere, i la participació ciutadana

El passat divendres 12 de gener, es va organitzar una nova trobada oberta a tots els joves del municipi per opinar i decidir sobre les futures polítiques públiques de la vila. Vuit joves, quatre nois i quatre noies, es van apropar al Teatre Foment on van tractar temes extrets de l’enquesta municipal feta prèviament per detectar les necessitats del col·lectiu. Els quatre eixos principals de la trobada van ser sentiment de pertinença, lleure i associacionisme, igualtat i violència de gènere, i participació ciutadana. Després de debatre i detectar les actuacions prioritàries de cada àmbit, es van fer propostes concretes i es van plantejar objectius a complir per als pròxims 4 anys. 

La pròxima trobada serà el divendres 19 de gener, a les 18.30 hores, al mateix espai. Durant la sessió, es donarà resposta a les propostes presentades pels joves de la vila. Aquells que vulguin participar-hi i que tinguin edats compreses entre els 12 i els 29 anys es poden apropar a la primera planta del Teatre Foment, situat al carrer de la Plaça, 16. Al final, està previst servir un petit refrigeri per a tots els participants.

Per a rebre més informació o resoldre qualsevol dubte, podeu contactar amb l’equip de Joventut al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé al telèfon 93 778 82 00 ext. 174. 

Taller participatiu amb joves
Taller participatiu amb joves
Nova sessió del Pla Local de Joventut
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits