Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Anna Roig engega el MEV 2015

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Anna Roig engega el MEV 2015

Cultura
Publicada el 06/07/2015 - Anna Roig i l'Ombre de ton Chien va ser el primer dels concerts del cicle 'A l'Estiu Música en Viu' (MEV 2015). Un cicle que inclou tres concerts més els divendres de juliol a la nit.

L'escenari del Gall Mullat va acollir, el passat divendres, l'espectacle Un pas i 10 i un pas, de l'Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, una actuació que va donar el tret de sortida al Música en Viu d'aquest any i emmarcada també en la Festa de la Diversitat. Com ja és habitual en aquesta formació, van interpretar un repertori de temes en català i francès, amb un estil i una personalitat propis, que van agradar molt al nombrós públic assistent a la pista del Gall Mullat.

La pròxima proposta del Música en Viu es farà al Teatre Foment de Piera, el pròxim divendres 10 de juliol. La cantata El Robador de Veus és un concert commemoratiu dels aniversaris de les corals Xicoira i Tríola, que compleixen el 30è i 25è aniversaris, respectivament. Es tracta d'un conte de llum i d’ombra, la història de dos germans tan diferents com el dia i la nit. La Natura, radiant i lluminosa, és la germana alegra i bondadosa que tot el poble adora i estima. El Robador, el germà fosc, és un ésser ombrívol i solitari que viu al marge de tota civilització. Gelós de la popularitat de la Natura, en la nit màgica del solstici d’estiu, idea robar les veus dels vilatans perquè li facin companyia i poder capgirar així la seva sort. Neix així la llegenda del Robador de Veus.

Per la cartellera del cicle 'A l'estiu Música en Viu' hi passaran també els Blooming Duo i Ana Leiato (divendres 17) i el concert de Maià (divendres 24), tots dos a l'escenari de la plaça del Peix.

Més informació a www.viladepiera.cat/actualitat/mev-2015

MEV 2015. Anna Roig i l'Ombre de ton Chien
MEV 2015. Anna Roig i l'Ombre de ton Chien
MEV 2015. Anna Roig i l'Ombre de ton Chien
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits