Portada > Actualitat > Notícies > Obres i serveis

Obres i serveis

Opcions

Notícies per data

 1. Cementiri de Piera
  07/01/2016
  A causa dels forts vents i per una major seguretat, s'estan duent a terme una sèrie d'obres que afecten les làpides del cementiri nou.
  Arxivat a: Obres i serveis
 2. Acord per crear accessos a les zones industrials de Piera i Masquefa
  22/10/2015
  L'alcalde de Piera, Jordi Madrid, i l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, van signar un acord per la construcció de dues rotondes a la carretera BV-2441, que tenen com a objectiu facilitar els accessos a les zones industrials d’ambdós municipis.
  Arxivat a: Obres i serveis
 3. Inici del projecte de la depuradora de Can Bonastre
  10/08/2015
  S’inicia el projecte de construcció d’una depuradora a Can Bonastre, per tal de canalitzar totes les aigües fecals del barri cap a una nova estació depuradora de tractament d’aigua residual.
  Arxivat a: Obres i serveis
 4. Aparcament C/ Cardoner
  23/03/2015
  Atenent la gran mobilitat de vehicles al nucli urbà, des de l’Ajuntament s’ha arribat a un acord amb els propietaris de dos terrenys, actualment en desús, per adequar-los com a zones públiques d'estacionament.
  Arxivat a: Obres i serveis
 5. Ampliació de la vorera
  23/03/2015
  Estan a punt de finalitzar les obres del projecte constructiu d’ampliació i condicionament de la vorera de la carretera BV-2243, PK 0,200 a 0,450 del terme municipal de Piera, a la coneguda carretera dels Hostalets de Pierola.
  Arxivat a: Obres i serveis
 6. Endarreriment de les obres a la piscina
  10/12/2014
  L’Ajuntament de Piera comunica als usuaris de la Piscina Municipal que les obres de substitució de la coberta mòbil s’endarreriran fins a finals del mes de febrer, segons preveu l’empresa que està executant les obres.
  Arxivat a: Obres i serveis
 7. Remodelació de la façana del Foment
  28/11/2014
  S'està executant l'última fase de les obres de remodelació del Foment consistents en la restauració de les façanes frontal i lateral d'aquest edifici.
  Arxivat a: Obres i serveis
 8. Nova sala polivalent al Teatre Foment
  10/11/2014
  L'històric Teatre Foment, reformat l’any passat, compta amb un edifici annex amb sales destinades a la reunió i promoció, bàsicament, de la cultura local.
  Arxivat a: Obres i serveis
 9. Obres piscina municipal tardor 2014
  23/09/2014
  Des de la Regidoria d’Esports s’informa als usuaris de la piscina municipal que, a partir del 13 d'octubre, les activitats d’aigua es traslladaran provisionalment a la piscina de l’escola Àgora International School Barcelona, de Sant Esteve Sesrovires.
  Arxivat a: Obres i serveis
 10. Piscina de Piera
  31/07/2014
  Al mes d’octubre l’Ajuntament de Piera iniciarà les obres del projecte de remodelació de la piscina municipal amb la substitució de la coberta retràctil.
  Arxivat a: Obres i serveis
Anterior Pàgina 2 de 8 Següent