Portada > Actualitat > Notícies > Obres i serveis

Obres i serveis

Opcions

Notícies per data

  1. Inici del projecte de la depuradora de Can Bonastre
    10/08/2015
    S’inicia el projecte de construcció d’una depuradora a Can Bonastre, per tal de canalitzar totes les aigües fecals del barri cap a una nova estació depuradora de tractament d’aigua residual.
    Arxivat a: Obres i serveis
  2. Aparcament C/ Cardoner
    23/03/2015
    Atenent la gran mobilitat de vehicles al nucli urbà, des de l’Ajuntament s’ha arribat a un acord amb els propietaris de dos terrenys, actualment en desús, per adequar-los com a zones públiques d'estacionament.
    Arxivat a: Obres i serveis
  3. Ampliació de la vorera
    23/03/2015
    Estan a punt de finalitzar les obres del projecte constructiu d’ampliació i condicionament de la vorera de la carretera BV-2243, PK 0,200 a 0,450 del terme municipal de Piera, a la coneguda carretera dels Hostalets de Pierola.
    Arxivat a: Obres i serveis
  4. Endarreriment de les obres a la piscina
    10/12/2014
    L’Ajuntament de Piera comunica als usuaris de la Piscina Municipal que les obres de substitució de la coberta mòbil s’endarreriran fins a finals del mes de febrer, segons preveu l’empresa que està executant les obres.
    Arxivat a: Obres i serveis
  5. Remodelació de la façana del Foment
    28/11/2014
    S'està executant l'última fase de les obres de remodelació del Foment consistents en la restauració de les façanes frontal i lateral d'aquest edifici.
    Arxivat a: Obres i serveis
  6. Nova sala polivalent al Teatre Foment
    10/11/2014
    L'històric Teatre Foment, reformat l’any passat, compta amb un edifici annex amb sales destinades a la reunió i promoció, bàsicament, de la cultura local.
    Arxivat a: Obres i serveis
  7. Obres piscina municipal tardor 2014
    23/09/2014
    Des de la Regidoria d’Esports s’informa als usuaris de la piscina municipal que, a partir del 13 d'octubre, les activitats d’aigua es traslladaran provisionalment a la piscina de l’escola Àgora International School Barcelona, de Sant Esteve Sesrovires.
    Arxivat a: Obres i serveis
  8. Piscina de Piera
    31/07/2014
    Al mes d’octubre l’Ajuntament de Piera iniciarà les obres del projecte de remodelació de la piscina municipal amb la substitució de la coberta retràctil.
    Arxivat a: Obres i serveis
  9. Comencen les obres del nou CAP a Piera
    24/02/2014
    Després que el projecte s’adjudiqués a l’empresa Cots i Claret de Manresa a finals de 2012, el passat mes de febrer van començar les obres de construcció del nou CAP de Piera. L’obra s’ubica al costat del barri Montserrat i costarà més de 3 milions d’euros.
    Arxivat a: Obres i serveis
  10. Aparcaments nous La Bòbila
    08/10/2012
    La Companyia Immobiliària Gran Piera,SL ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Piera pel qual cedeix temporalment l’ús d’un espai de terreny d’una superfície de gairebé 7.500 m2, situat darrere de les dependències municipals de La Bòbila.
    Arxivat a: Obres i serveis
Anterior Pàgina 3 de 9 Següent