Portada > Actualitat > Notícies > Interès ciutadà

Interès ciutadà

Opcions

Notícies per data

 1. Inspeccions de gas no autoritzades
  28/01/2015
  Els serveis tècnics de l’Ajuntament deneguen un permís per fer revisions de gas butà i propà a Piera sol·licitat per una empresa instal·ladora, perquè no és un servei oficial de Repsol Butano.
  Arxivat a: Interès ciutadà
 2. Creu restaurada de la plaça de la Creu
  09/01/2015
  S'ha enllestit la reproducció de la creu del monument de la plaça de la Creu, que es va retirar per l'estat de deteriorament. En aquest moment ja està instal·lada i restaurada.
  Arxivat a: Interès ciutadà
 3. Participació pierenca al 9-N
  10/11/2014
  A Piera, tal com ha passat a tot Catalunya, s'ha imposat el "sí-sí". Els pierencs van poder participar en 5 meses de l'Institut Guinovarda i en les 8 meses de l'Institut Salvador Claramunt.
  Arxivat a: Interès ciutadà
 4. Participació 9-N a Piera
  05/11/2014
  L’Ajuntament de Piera informa a la població del municipi que diumenge 9 de novembre hi haurà dues instal·lacions de la Generalitat habilitades per opinar en el procés de participació.
  Arxivat a: Interès ciutadà
 5. Manifestació 11 setembre 2014
  08/08/2014
  Des de Piera per la Independència es posa a disposició dels pirencs un servei d'autocars per desplaçar-se a Barcelona i participar en la manifestació de l'11 de setembre. Cal reservar prèviament.
  Arxivat a: Interès ciutadà
 6. Curs de català bàsic
  23/06/2014
  El Pla Territorial de Ciutadania i Immigració de l’Anoia i el Consorci de Normalització Lingüística preveuen organitzar un curs de català bàsic a Piera durant el darrer trimestre d’aquest any.
  Arxivat a: Interès ciutadà
 7. Inaugurades les obres del Camí Romeu
  16/06/2014
  Diumenge 15 de juny es van inaugurar les obres de remodelació del Camí Romeu i la nova àrea de pícnic de Sant Jordi, sota el testimoniatge de molts pierencs que després van gaudir d’un esmorzar popular.
  Arxivat a: Interès ciutadà
 8. Bàner setmana de la dignitat
  11/06/2014
  “Catalunya viu avui una situació d’emergència social, per l’augment de l’atur i la pèrdua de l’habitatge, l’increment de les desigualtats i l’augment de la pobresa”.
  Arxivat a: Interès ciutadà
 9. Camí Romeu
  09/06/2014
  L’Ajuntament de Piera inaugura la remodelació del Camí Romeu i ho fa amb una botifarrada popular a la nova zona de pícnic. El camí Romeu comprèn una zona que uneix el nucli urbà amb els barris de Sant Jordi, La Grua, Can Bonastre i Can Claramunt.
  Arxivat a: Interès ciutadà
 10. Inauguració d’un parc de conte
  23/05/2014
  L’Ajuntament de Piera inaugura al Parc Isaac Berroya, el conjunt de jocs del Parc d’en Patufet, una sèrie de nous jocs infantils inspirats en els dibuixos de la il·lustradora Pilarín Bayés.
  Arxivat a: Interès ciutadà
Anterior Pàgina 4 de 10 Següent