Portada > Actualitat > Notícies > Benestar social

Benestar social

Opcions

Notícies per data

 1. Curs de Llenguatge de Signes Català 2013
  17/06/2013
  Amb aquest bon humor va finalitzar, el passat dissabte 14 de juny, el Curs d'Iniciació al Llenguatge de Signes Català, que s'ha dut a terme a Dispiera durant el segon trimestre de 2013. Des de l'entitat ja avancen que estan preparant un intensiu d'es...
  Arxivat a: Benestar social
 2. Signatura del conveni amb Dispiera 2013
  27/05/2013
  L’Ajuntament de Piera va renovar, el passat 23 de maig, el conveni de col·laboració amb l’entitat pierenca Dispiera, una associació de famílies amb fills amb discapacitat psíquica que, des de fa anys, té la seu a la pl. Generalitat 3.
  Arxivat a: Benestar social
 3. Aniversari centenari Bienvenida
  07/05/2013
  El dilluns 6 de maig el nom Bienvenida Pié, Assumpta per a les persones i amics que la tracten en el dia a dia, es va afegir al reduït grup de cinc persones centenàries de la nostra vila.
  Arxivat a: Benestar social
 4. Cloenda curs coneixement entorn
  30/04/2013
  El curs de coneixement de l'entorn ha propiciat que 38 persones immigrades a la comarca de nacionalitats diverses hagin adquirit coneixements sobre diversos aspectes essencials de la societat catalana.
  Arxivat a: Benestar social
 5. Cloenda xerrades pediatria La Bòbila
  30/04/2013
  L'Àrea Bàsica de Salut de Piera ha finalitzat el cicle de xerrades sobre pediatria, adreçades a famílies immigrades amb infants al seu càrrec, que han rebut formació sobre aspectes diversos de l'àmbit de la pediatria.
  Arxivat a: Benestar social
 6. Xerrada de Dispiera abordatges terapèutics en la discapacitat
  30/04/2013
  Molt interessant i aclaridora la xerrada que va oferir per a Dispiera el passat divendres, que va conduir la psicòloga Imma Martínez Muntadas sobre els diferents abordatges terapèutics vers la discapacitat i els trastorns de conducta.
  Arxivat a: Benestar social
 7. Conveni amb la Torreta de Piera
  02/04/2013
  L’Ajuntament de Piera signa un conveni de col·laboració amb la Residència d’Avis Piera per oferir un servei temporal d’àpats gratuïts a persones grans.
  Arxivat a: Benestar social
 8. Taps Josua
  08/03/2013
  Dispiera he engegat una nova campanya de recollida de taps, aquest cop per solidaritzar-se amb el Josua Gavilán, un noi que necessita una intervenció dental urgent.
  Arxivat a: Benestar social
 9. Actituds saludables en temps de crisi
  04/03/2013
  Divendres 8 de març, Psicòlegs sense Fronteres de Catalunya ofereix una xerrada molt interessant al Casal, sobre actituds positives per entendre els difícils temps que vivim.
  Arxivat a: Benestar social
 10. Conveni Indimash
  04/03/2013
  La regidoria de Benestar Social amplia la seva col·laboració amb associacions dedicades al foment de la integració, la convivència i el coneixement de la nostra llengua i costums per part dels nouvinguts.
  Arxivat a: Benestar social
Anterior Pàgina 4 de 12 Següent