Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Dispiera amb el dia de les persones amb discapacitat

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Dispiera amb el dia de les persones amb discapacitat

Solidaritat
Publicada el 04/12/2017 - L’associació va organitzar un vermut-concert solidari amb el lema 'Tu i jo, el mateixos drets', que pretenia sensibilitzar sobre els drets de les persones amb discapacitat

El passat diumenge dia 3 de desembre, l’associació Dispiera va commemorar el Dia Internacional de les persones amb discapacitat amb un vermut-concert dinamitzat pels joves de l’entitat. L’acte va comptar amb una gran participació de la ciutadania i va aconseguir recaptar diners per al finançament de les activitats terapèutiques i de lleure que l’associació Dispiera organitza per a infants i joves amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Durant la jornada, el grup de joves de l’entitat va col·laborar en el servei dels aperitius i alguns dels seus membres van aprofitar les pauses musicals per a fer una lectura dels drets que reivindiquen com a col·lectiu.

Des de Dispiera es vol agrair a tots els assistents la seva col·laboració així com a totes aquelles persones i entitats que van donar el seu suport i van contribuir per tal que la iniciativa fos un èxit. És el cas de l’Ajuntament de Piera, l’Aula Municipal de Música i l’associació de dones, a més dels familiars i monitors del grup de joves de l’entitat.

Vermut solidari Dispiera
Vermut solidari Dispiera
Vermut solidari Dispiera
Vermut solidari Dispiera
Vermut solidari Dispiera
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits