Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Dues exposicions durant el mes de desembre

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Dues exposicions durant el mes de desembre

Cultura
Publicada el 05/12/2017 - Fins dissabte dia 23 es pot visitar a la biblioteca una mostra fotogràfica d’Eduard Pi i una altra sobre dibuix manga que està ubicada a l’àrea infantil de l’equipament

Durant el mes de desembre la Biblioteca de Piera acull dues exposicions que es podran visitar fins al dia 23 en l’horari d’obertura de l’equipament. La primera és una mostra fotogràfica d’Eduard Pi que porta per títol Papallones. L’artista presenta les papallones com uns insectes força fascinants i assegura que poder capturar el vol d’una papallona amb una càmera fotogràfica i aturar-lo, ni que sigui per un moment, permet fer entendre als visitants la idea de com n’és de fràgil la llibertat.

La segona exposició es pot visitar a l’àrea infantil de la biblioteca, i es titula Manga en femení. Les seves autores són l’Ariadna Horcajada i la Nàdia Pérez, dues noies que es declaren apassionades del manga i volen exposar al públic els seus dibuixos. Són adminiradores de les series anime i una mostra en són la reproducció gràfica que presenten de molts dels seus personatge més famosos. 

Manga en femení
Eduard Pi
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits