Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Es busquen persones per treballar al camp

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Es busquen persones per treballar al camp

Empresa i ocupació
Publicada el 22/06/2018 - L’Associació Massís de Montserrat fa una crida a totes aquelles persones emprenedores que vulguin iniciar un projecte en el sector agrari, forestal o ramader

El passat dimarts 20 de març, l’Ajuntament de Piera, en col·laboració amb l’Associació Massís de Montserrat, va presentar el nou servei d’assessorament agrari. Aquest s’ofereix cada tercer dimecres de mes, de 10 a 14 hores, a les dependències de la plaça del Peix, amb una tècnica especialitzada que atén les consultes dels pagesos.

A través de la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari repartides arreu del territori, s’ha detectat la necessitat de trobar persones que treballin al camp. Per aquest motiu es fa una crida a totes aquelles persones emprenedores, que busquin feina en el sector agrari, forestal o ramader i estiguin interessades a posar en marxa un projecte. La voluntat és crear una brigada de treballadors que puguin ocupar les vacants que vagin sorgint en aquest àmbit.

Les persones interessades a rebre més informació al respecte, només s'han de posar en contacte amb l’Associació Massís de Montserrat a través del telèfon 602 697 428 o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Agricultura
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits