Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Fomentant unes festes segures i de qualitat

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Fomentant unes festes segures i de qualitat

Joventut
Publicada el 17/07/2018 - L’Eixam de Piera ha participat en una proposta formativa del Servei de Joventut de l’Anoia orientada a la promoció de la salut entre el col·lectiu jove

El passat dia 9 de juny, l’entitat juvenil L’Eixam de Piera va ser una de les participants en la segona edició de la iniciativa “Festes de Qualitat” que organitza el Servei de Joventut de l’Anoia dins el marc del programa GPS Jove (Grup de Promoció de la Salut). La proposta pretenia assessorar les entitats juvenils sobre la gestió i l'organització de festes amb l’objectiu de fomentar un ambient saludable.

Les persones participants han valorat l’experiència de manera molt positiva, assegurant que va ser molt enriquidora i els va servir per intercanviar punts de vista sobre la celebració de festes arreu de la comarca. Durant la jornada, les diferents entitats juvenils van realitzar un seguit de falques que s’utilitzaran en una campanya de prevenció que es vol posar en marxa amb la intenció de promoure unes festes segures i de qualitat.

Eixam
Eixam
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits