Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Fomentar els valors de l’esport entre el jovent

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Fomentar els valors de l’esport entre el jovent

Joventut
Publicada el 08/03/2018 - Durant la jornada, diferents esportistes de la comarca van parlar de les seves experiències i trajectòries professionals amb els més joves

El passat dijous 1 de març, l’alumnat dels programes de formació i inserció de l’Anoia van participar en una trobada a l’institut Milà i Fontanals amb esportistes de la comarca, que els hi van parlar de la seva trajectòria professional i de les seves experiències. El pierenc Isaac Mateos, subcampió d’Espanya de ciclisme adaptat, va participar-hi amb una xerrada sobre la superació personal a l’esport. Així mateix, els i les joves van poder gaudir de les històries de l’especialista en supervivència extrema Carlos Vico, dels consells d’Albert Riba i de les paraules del biomèdic i dietista Alberto Delgado.

Aquesta trobada s’emmarca dins el projecte ‘Els valors en l’esport’ de l’alumnat dels programes de formació i inserció de l’Anoia, que té com a objectiu fomentar els aprenentatges positius de l’esport per contribuir en la formació dels joves com a persones. El programa busca promoure els valors del respecte, la humilitat, l’esforç, la superació i el treball en equip entre el jovent de la comarca. El projecte té prevista una trobada educativa més el pròxim dijous 12 d’abril, on l’alumnat posarà en pràctica tot allò après aquests mesos en una nova jornada esportiva a l’estadi atlètic d’Igualada.

Valors en l'esport
Valors en l'esport
Valors en l'esport
Valors en l'esport
Valors en l'esport
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits