Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » La Biblioteca de Piera s’omple d’activitats

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

La Biblioteca de Piera s’omple d’activitats

Cultura
Publicada el 12/04/2018 - Suport amb els serveis bàsics a la llar, assessorament amb les noves tecnologies i una exposició sobre els animals invertebrats són les tres novetats

Les pròximes setmanes, la biblioteca municipal de Piera organitza noves activitats. El primer acte serà una xerrada informativa sobre els subministraments a la llar: llum, telèfon, aigua i gas. Tots ells són serveis bàsics que s’han de contractar a una companyia privada. Per ajudar a la ciutadania i resoldre els seus possibles dubtes, la Regidoria d’Empresa i Ocupació, en col·laboració amb el Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, coordinarà aquesta conferència el pròxim dimecres 18 d’abril, a les 19 hores.

Els actes continuaran a l’equipament municipal amb una exposició de l’alumnat de 3r de Primària de l’Escola Acadèmia Apiària. Els i les alumnes presentaran el projecte ‘Quantes bestioles!’, un treball d’investigació i aprenentatge al voltant del món dels animals invertebrats. L’exposició contindrà diverses maquetes i murals explicatius sobre les principals característiques dels diferents grups d’invertebrats. La mostra es podrà gaudir des del dimarts 17 d’abril fins al divendres 4 de maig a la biblioteca.

Per últim, l’equipament municipal també vol ajudar als pierencs i a les pierenques a resoldre totes les qüestions i els problemes relacionats amb les noves tecnologies. Per això, oferirà assessorament especialitzat sobre l’ús de l’ordinador i les seves aplicacions: ofimàtica, correu electrònic, Internet, còpies de seguretat, etc. Les persones interessades han de sol·licitar-ho a la mateixa biblioteca, on la persona responsable del projecte li assignarà un dia i una hora per gaudir d’aquest servei de suport.   

Biblioteca de Piera
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits