Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Noves ajudes per fomentar la creació d’ocupació

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Noves ajudes per fomentar la creació d’ocupació

Empresa i ocupació
Publicada el 14/11/2017 - El consistori pierenc té previst destinar un màxim de 40.000 € a la subvenció d’empreses de nova creació i a aquelles que al llarg del 2017 hagin creat nous llocs de treball

L’Ajuntament de Piera ha obert dues noves línies de subvencions amb l’objectiu d’afavorir la creació de llocs de treball al municipi i reduir la xifra de persones desocupades. La primera està destinada a donar suport a noves iniciatives empresarials i d’autoocupació instal•lades al municipi entre el dia 1 de gener i el 31 de desembre del 2017. Per poder optar a aquestes ajudes, caldrà que la persona sol•licitant realitzi la seva activitat econòmica a Piera, tingui els permisos necessaris per exercir-la i continuï en funcionament durant un temps mínim de 6 mesos a comptar des de l’obertura del negoci.

La segona línia de subvencions està destinada a aquelles empreses i emprenedors de Piera que decideixin crear nous llocs de feina al llarg d’aquest 2017. Els treballadors contractats han d’estar en situació d’atur i no poden haver format part de l’empresa en els 6 mesos anteriors a la data d’inici del contracte. Aquest ha de ser, com a mínim, de mitja jornada i tenir una durada mínima de 6 mesos. La seva incorporació ha de suposar un increment del nombre de treballadors de l’empresa.

El consistori té previst destinar a aquestes ajudes un màxim de 40.000 €. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 30 de novembre de 2017. Per a més informació, podeu adreçar-vos al Centre de Serveis La Bòbila (Ctra. D’Igualada, 2) o consultar les bases que trobareu en el document adjunt.

Més informació

Bases de la convocatòria

atur
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits