Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Obertura de l’aula d’estudi a la Biblioteca

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Obertura de l’aula d’estudi a la Biblioteca

Educació
Publicada el 18/05/2017 - Del 20 de maig al 18 de juny s’ampliarà l’horari de l’equipament per oferir aquest servei de suport als estudiants coincidint amb l’època d’exàmens

La Biblioteca tornarà a oferir aquest mes de maig l’aula d’estudi, un servei plenament consolidat per l’augment dels usuaris que l’utilitzen en cada edició. Coincidint amb el final de curs i l’època d’exàmens als instituts i les universitats, l’equipament ampliarà el seu horari habitual d’obertura del 20 de maig i fins el 18 de juny. Diversos monitors oferiran suport i vetllaran per facilitar un espai d’estudi agradable i fàcil per a totes les persones que en vulguin fer ús, a més d’ajudar a resoldre els dubtes que puguin tenir els estudiants.

L’horari de l’aula d’estudi serà cada dia de la setmana de 15.30 h a 20.30 h i dimarts, dijous i els caps de setmana, també al matí, de 10 a 14 h. Aquest servei, ofert per l’Ajuntament de Piera, està dirigit als majors de 16 anys que estiguin cursant ESO, batxillerat, cicles formatius o estudis universitaris o que necessitin estudiar per concursos d’oposicions.

Aula d'estudi
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits