Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Un taller per a reflexionar sobre els perills a la carretera

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Un taller per a reflexionar sobre els perills a la carretera

Joventut
Publicada el 13/03/2018 - Uns 250 joves van participar en una trobada educativa per parlar d’oci nocturn i dels diferents factors de risc que poden provocar un accident

El passat dilluns 12 de març, el Teatre Foment de Piera va acollir l’activitat ‘Canvi de marxa’, una proposta educativa per a fer reflexionar al jovent de la comarca sobre els perills a la carretera i, més concretament, sobre el lleure nocturn i els factors de risc que es poden trobar com l’alcohol, les drogues o les distraccions. En l’activitat, van participar al voltant de 250 joves, entre alumnat de 4rt d’ESO de diversos centres de Piera i estudiants de programes de formació i inserció.

El taller va consistir en una representació fictícia d’una conversa entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit de camí a la discoteca i explica a l’altra com ha procedit per avisar-ne les autoritats i socórrer les persones afectades. La dinàmica va incloure també vídeos informatius i testimonis reals.

L’activitat va ser impulsada per la fundació Mutual de Conductors i va comptar amb el suport del Servei Català de Trànsit i de l’Ajuntament de Piera. L’alcalde de Piera, Josep Llopart, el regidor d’ensenyament i formació, Josep Maria Rosell, i la regidora de seguretat ciutadana, Maite Guzman, hi van participar. Així mateix, el cap de la policia local de Piera, Toni Navarro, va oferir la seva visió de la situació i el bomber pierenc Francesc Castillo també va compartir les seves experiències professionals.

Canvi de marxa
Canvi de marxa
Canvi de marxa
Canvi de marxa
Canvi de marxa
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits