Portada > Actualitat > Agenda > Xerrada: Amenaces i riscos en l'ús d'internet i les xarxes socials

Xerrada: Amenaces i riscos en l'ús d'internet i les xarxes socials

Dia i hora: dijous 14/03/2019 a les 17:00

Lloc: Escola Les Flandes

Organitza: AMPA Les Flandes amb la col·laboració de l'ajuntament de Piera i el suport de la Diputació de Barcelona

Adreçada a pares i mares .A càrrec del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya - CESICAT. S’exploraran les característiques de l’entorn digital en què es mouen els pares, les mares, els infants i els joves. Es posarà èmfasi en la conscienciació dels riscos tècnics, riscos cap a les persones, així com en les eines a l’abast de tothom per preveure futures incidències. Inscripcions a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). L'AMPA oferirà un servei de canguratge per a les famílies participants que ho necessitin. Cal sol·licitar el servei al correu electrònic de l'AMPA abans del 13 de març. 

Arxivat a: Educació, Noves tecnologies
Amenaces i riscos en l'ús d'internet i xarxes socials
Amenaces i riscos en l'ús d'internet i xarxes socials