Portada > Actualitat > Agenda > Inauguració de l'exposició: LA VISUAL de 1.000 castells

Inauguració de l'exposició: LA VISUAL de 1.000 castells

Dia i hora: dimarts 07/01/2020

Lloc: Biblioteca de Piera

Organitza: Antoni Escudero, de Piera

Un viatge que et fa arribar a racons recòndits de Catalunya, La Franja i Catalunya Nord, carregats d'història. Trepitjar el territori et dona una perspectiva molt diferent que si el veus virtualment. Olorar el paisatge, escoltar el silenci, imaginar vivències, sentir les emocions del lloc... És un camí impagable. L'objectiu de LA VISUAL, és despertar la curiositat per conèixer llocs que tan sols des del balcó d'un castell tindrem la sort de gaudir. Pel camí trobes persones, pedres, arbres, muntanyes, colors... que t'omplen de sensacions que t'empenyen a continuar el viatge.

Durada: Del 7 al 31 de gener

Inauguració: 7 de gener a les 20 h

 

Arxivat a: Cultura
Exposició: La VISUAL de 1.000 castells
Exposició: La VISUAL de 1.000 castells