Portada > Actualitat > Agenda > Exposició: Bas d’Igualada, estamper. Pere Bas i Vich (1897-1975)

Exposició: Bas d’Igualada, estamper. Pere Bas i Vich (1897-1975)

Dia i hora: divendres 03/03/2023

Lloc: Biblioteca de Piera

Organitza: Biblioteca de Piera

Un recorregut per la vida i l’obra de Pere Bas i Vich (1897-1975), impressor nascut a Esparreguera, que va desenvolupar la major part de la seva tasca professional a Igualada. De la seva impremta en van sortir nombroses publicacions que es troben a les biblioteques de l’Anoia i l’Arxiu Comarcal i que es recullen en aquesta mostra comissariada per M. Teresa Miret Solé. Produïda per: Ajuntament d’Igualada i Biblioteca Central d’Igualada

Durada: Del 3 al 31 de març

Horari: de biblioteca

 

 

 

Arxivat a: Biblioteca, Cultura
Pere Bas Vich
Pere Bas Vich