Portada > Actualitat > Notícies > Barris, acapte i música en viu

Barris, acapte i música en viu

21/07/2008
El cap de setmana passat va ser un dels més participats a Piera amb les festes als barris de Ca n'Aguilera, El Portell, La Plana-Fàbrica Nova i Can Canals que continua aquesta setmana. Un dels actes més participats va ser el concert del Música en Viu que va omplir bona part de la pista del Gall Mullat per seguir la bona actuació de la Simfònica Juvenil de Catalunya. Entre el repertori es va poder escoltar una peça inèdita que es va tocar en públic per primera vegada.
També divendres l'equip de Piera Televisió va tancar temporada amb un sopar que va comptar amb la presència de l'alcaldessa. A partir del setembre el mitjà de comunicació local emprendrà una nova temporada amb diferents propostes per adaptar-se a les necessitats i als nous formats que esdevenen de les exigències tecnològiques del moment.
Per altre banda dissabte 43 donants, dos d'ells ho feien per primera vegada, van acostar-se al Centre d'Atenció Primària en la crida que el Banc de Sang i Teixits havia fet. La pròxima cita a Piera serà el pròxim 30 d'agost a Can Canals que inclourà una xocolatada.
De moment aquest cap de setmana continuen les festes a Can Canals fins diumenge i dissabte és el torn de Can Mas amb activitats infantil, màgia i discoteca mòbil entre les seves propostes. Destacar que aquest divendres és el darrer del cicle "A l'estiu, música en Viu". Dissabte la festa que celebra l'Agrupació Sardanista al Gall Mullat. Podeu consultar els programes a l'agenda.
Arxivat a: Barris
Ball de la garlanda a Ca n'Aguilera
Divendres l'actuació de l'Orquestra Simfònica al Gall Mullat
Karaoke al Portell
Moment del sorteig a La Plana-Fàbrica Nova