Portada > Actualitat > Notícies > Visita del bisbe Agustí Cortés

Visita del bisbe Agustí Cortés

09/02/2009

Aquest dimecres, a les 12.30h, l'Ajuntament de Piera rebrà la visita del bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés Soriano. Aquesta trobada forma part d'un programa de visites per tot l'arxiprestat de l'Anoia, que comprèn les localitats de Lavern, Mediona, Monistrol d'Anoia, Sant Llorenç d'Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Torrelavit i Sant Jaume Sesoliveres, que forma part del terme municipal de Piera. L'objectiu d'aquest acte és conèixer in situ la realitat social i eclesial d'aquesta zona, així com les seves necessitats i potencialitats. Aquesta coneixença propera de la realitat local ja ha començat amb les trobades del bisbe Agustí amb alcaldes d'altres municipis de l'arxiprestat.

Arxivat a: Relacions institucionals i protocol
Agustí Cortés, bisbe de St. Feliu de Llobregat