Portada > Actualitat > Notícies > Sobre el transport escolar

Sobre el transport escolar

06/03/2009

El transport escolar no se suspèn
L'Ajuntament de Piera informa que, de moment, el Consell Comarcal de l'Anoia garanteix els servei del transport escolar i prorroga la suspensió que havia anunciat la setmana passada i que havia de fer-se efectiva aquest dilluns. De fet, el transport escolar funciona amb normalitat malgrat que alguns pares no coneixien la notícia de la no suspensió.
L'Ajuntament confia que la situació quedi solucionada totalment després d'assistir a la reunió que es va celebrar divendres passat 6 de març a la seu del departament d'Educació de la Generalitat. En aquesta convocatòria de la directora general d'Atenció a la Comunitat Educativa de la Generalitat de Catalunya, Isabel Dauder, hi eren presents també el president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, l'alcaldessa de Piera Josefina Altarriba i altres alcaldes de municipis afectats. La reunió va servir per marcar les condicions del servei i els criteris que han de dur a una optimització dels recursos. El Consell Comarcal va donar-se un marge de 15 dies per tancar les negociacions.

 

Arxivat a: Comunicat
Comunicat transport escolar