Portada > Actualitat > Notícies > Nou intent a la Llei de Barris

Nou intent a la Llei de Barris

23/03/2009

L'Ajuntament convoca els veïns de Piera a la sessió informativa d'aquest divendres (Sala de plens 19.30h) per explicar la participació a la subvenció de la «Llei de barris». L'any passat els tallers de participació realitzats l'any passat van servir per presentar-se al projecte d'intervenció integral del nucli històric per a la millora del barri. Malgrat la feina de preparació i presentar un bon estudi, la Generalitat no va concedir la subvenció i es va decantar per altres projectes. La feina realitzada ara fa un any ha de servir per
reprendre i millorar la proposta anterior per tornar a presentar-se a la convocatòria d'aquest 2009 i optar a una de les subvencions més importants que pot rebre un municipi per part de l'administració catalana.
Per aquest motiu, des del consistori, es demana la màxima assistència i participació en la trobada d'aquest divendres.

Arxivat a: Pla de barris
Nucli antic.