Portada > Actualitat > Notícies > Habitatges protegits a la Bòbila

Habitatges protegits a la Bòbila

30/03/2009

La zona de la Bòbila de Piera acollirà més habitatges protegits, nous equipaments, vials i zones verdes en el nou pla especial que es preveu. Els trets comuns del model de població sostenible que contempla aquest Pla impulsat per l'Ajuntament és la reordenació d'aquest sector urbà fins ara desordenat i degradat. La transformació donarà com a resultat una bona xarxa d'equipaments i serveis públics pensant en un sistema de transport eficaç coincidint amb la proximitat de l'estació dels FGC i del bus urbà. Una oferta que se sumarà a vivenda diversa i assequible per a tots els ciutadans. Altres de les característiques plantejades són una distribució d'espais verds públics d'accés fàcil, vials que connectaran amb la Plaça de la Generalitat i els barris Montserrat i La Plana, amb l'Avda de Barcelona i el centre comercial del carrer Piereta. Les millores d'accés es veuran incrementades amb la creació d'una rotonda a l'alçada de l'estació dels ferrocarrils.
El sector de la Bòbila és una important àrea urbana que amb el nou Pla Especial permetrà la construcció de 64 habitatges protegits, dels quals 33 seran de protecció oficial, 21 a preu concertat i 10 habitatges tutelats. A més, hi haurà 15.000 m2 dedicats a zones verdes i futurs equipaments com un aparcament soterrat, serveis i la possibilitat de fer-hi el mercat municipal.
L'Ajuntament de Piera aposta per aquest tipus d'actuacions amb un clar objectiu: que hi hagi habitatges assequibles per a la gent, espais verds i zones de equipaments, amb la premissa de la racionalitat, que es fonamenten en un benefici objectiu pel poble.

Arxivat a: Urbanisme
Sector de la Bòbila