Portada > Actualitat > Notícies > El C/Salvador Claramunt ja té barana

El C/Salvador Claramunt ja té barana

01/06/2009

Una participació popular important i una comissió del barri il·lusionada han fet possible que aquest diumenge s'instal·lés la barana del carrer Salvador Claramunt. La barana, feta amb forja artesanal, va néixer de la Festa de la Forja del passat 26 d'abril al barri del Raval. Els assistents als tallers de forja, dirigits per Nicolau Escudero i Jaume Raventós van participar en l'elaboració de la barana, el primer tram de la qual va quedar enllestida en aquesta festa. Diumenge 21 de juny després de missa, i dins la programació d'actes de la festa del barri dels Gats, es farà la inauguració oficial de la barana per part de les autoritats de la Vila. La regidoria de Turisme i la comissió de la Festa volen agrair l'esforç de tots els participants i voluntaris, sense la feina dels quals no hauria estat possible aquesta iniciativa.

Arxivat a: Barris
Muntatge de la barana de forja al C/ Salvador Claramunt 1
Muntatge de la barana de forja al C/ Salvador Claramunt 2
Muntatge de la barana de forja al C/ Salvador Claramunt 3