Portada > Actualitat > Notícies > Tall a via i carretera

Tall a via i carretera

07/04/2010

Des d’aquest divendres a la mitjanit fins a la matinada de dilluns es tancarà el trànsit ferroviari i de vehicles al tram de carretera i via del pont dels FGC de la carretera B-224 en la seva entrada a Piera (just després de la rotonda de la Creu Roja). Això farà que aquest cap de setmana els usuaris del tren, que funcionarà amb normalitat de Piera a Igualada i de Masquefa a Martorell, hagin d’utilitzar un autobús que connectarà l’estació de Piera amb la de Masquefa. Pel que fa al trànsit rodat es podrà entrar i sortir de Piera per la nova variant i baixant per la carretera dels Hostalets o per l’Av. Barcelona des de la rotonda de la Creu Roja. Amb aquesta actuació s’arribarà a la part final d’aquestes obres de rehabilitació del pont dels FGC que van començar a mitjans de març, la qual cosa va fer que hi hagués pas alternatiu amb semàfor durant les primeres setmanes.

Arxivat a: Transports
Pont FGC