Portada > Actualitat > Notícies > Un aplec molt concorregut

Un aplec molt concorregut

10/05/2010

El passat 9 de maig, coincidint amb el segon diumenge de mes, es va celebrar el IX Aplec de Santa Creu de Creixà, una tradició recuperada el 2002 per l’Associació de Veïns de Can Canals per restaurar la capella romànica de l’ermita de Sta. Creu de Creixà. La festa va ser tot un èxit, amb l’assistència de 170 persones que es van concentrar a les 13h a l’esplanada de l’ermita. Tot i que hi havia amenaça de pluja, el temps va aguantar fins a la tarda i es van poder fer els actes programats, com la benedicció del terme pels rectors de Piera i Sant Sadurní, Ramon M. Bosch i Josep Ma. Fons, la benedicció floral al fossar i una arrossada popular per dinar.

Arxivat a: Barris
Aplec de Sta. Creu de Creixà 1
Aplec de Sta. Creu de Creixà 3
Aplec de Sta. Creu de Creixà 2