Portada > Actualitat > Notícies > Temporada d'estiu

Temporada d'estiu

21/06/2010

Aquest dijous, diada de Sant Joan, comença la temporada d’estiu a la Piscina de Piera que enretira la coberta fins al 5 de setembre. Per aquests mesos de més calor, l’empresa que gestiona les instal·lacions municipals ofereix uns abonaments especials que van de 45,5 a 70 euros amb descomptes segons el nombre de persones d’una mateixa unitat familiar que s’hi apuntin. Igualment hi ha la possibilitat d’adquirir abonament mensual o una entrada diària. La Piscina Municipal ofereix, com cada any,  cursets de natació durant el mes de juliol però aquest estiu s’estrena amb un campus dirigit a nens i nenes de 3 a 16 anys amb tallers, esport i excursions. Més informació a piscinadepiera.cat.

Arxivat a: Activitats d'estiu
Piscina