Portada > Actualitat > Notícies > Primeres passes de la Llei de Barris

Primeres passes de la Llei de Barris

12/07/2010

El passat divendres es va fer la presentació de la LLei de Barris atorgada recentment a Piera. La reunió va servir per desgranar els detalls del projecte i explicar als veïns les zones on s’aplicaran les obres i que condicionaran el Teatre Foment i la Nau de Cal Sanahuja com a punts principals de l’activitat cultural i artística del municipi. La sessió informativa, amb l'alcalde Jordi Madrid i la 1a tinenta d'alcaldia Fina Altarriba, va servir per respondre a les preguntes del públic. Els detalls del projecte es poden consultar demanant hora a les oficines municipals ja que el gran pes del treball no permet, per ara, penjar-lo a la xarxa. Aquesta és una de les notícies més destacades de l’actual mandat, ja que representarà una ajuda de més de 4 milions d’euros per millorar el nucli antic. Tal com es va explicar, la Llei de Barris servirà també per resoldre problemes estructurals de cases amb risc d’esllavissada, per arreglar façanes i per crear un nucli de connexió amb la resta de barris. La subvenció aconseguida representa el 50% del projecte global final, per la qual cosa l’Ajuntament de Piera ja treballa en altres vies d'ajudes relacionades a què s’opta quan s’ha aconseguit la Llei de Barris.

Arxivat a: Pla de barris
Llei de Barris