Portada > Actualitat > Notícies > Balanç de la 1a jornada de màrqueting on line

Balanç de la 1a jornada de màrqueting on line

29/11/2010

El passat 23 de novembre, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament va organitzar la 1a Jornada d'introducció al màrqueting on-line, en col·laboració amb la Unió Empresarial de l’Anoia i el suport de Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona. Aquesta acció, impulsada per l’Ajuntament de Piera, s’emmarca en la convocatòria del Pacte Territorial per a l’Ocupació de l’Anoia per l’any 2010.
La jornada es va centrar en el tema del màrqueting on-line: una oportunitat per trobar nous clients i donar a conèixer l’empresa a cost zero. Les ponències presentades van tractar la temàtica del posicionament web i de les xarxes socials.
Els coneixements transmesos, la tasca dels ponents i l’enfocament pràctic de la jornada van ser alguns dels aspectes més valorats per les 44 empreses participants. En general, en una escala de l'1 al 5, la puntuació mitjana atorgada a la jornada va ser de 4.
Cal destacar l’interès que van demostrar les empreses participants a repetir experiències d’aquest tipus i a ampliar els continguts tractats en la jornada.

Arxivat a: Promoció econòmica
Jornada de màrqueting on line 1
Jornada màrqueting on line 2
Jornada màrqueting on line 3