Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions al Curs de màrqueting low cost

Inscripcions al Curs de màrqueting low cost

18/04/2011

Ja estan obertes les inscripcions al Curs de màrqueting low cost, que té per objectiu proporcionar els coneixements bàsics del màrqueting adaptat a petites empreses, comerços i autònoms. El curs, impartit pel consultor d'estratègia i màrqueting Josep Alberti, es farà en 5 sessions de 3 hores (dies 16, 23 i 30 de maig i 6 i 14 de juny, de 14.30 a 17.30 hores) i el programa tractarà 5 punts bàsics:

1. Màrqueting tradicional: Conceptes bàsics de màrqueting per poder posar en marxa de forma efectiva les accions operatives.

2. Màrqueting digital: Aprendre els conceptes bàsics relacionats amb el màrqueting on-line, sabent què cal fer i/o què cal contractar en cas de voler–ho fer amb un tercer. Generació de trànsit a la meva web.

3. Comunicació eficaç: Conèixer què, com i on comunicar els nostres productes i l’empresa. Anàlisi dels resultats per poder millorar constantment.

4. Xarxes socials (I): Conèixer i aprendre a utilitzar el networking com a fórmula de millora per a l’empresa. Com podem fer negoci a través de les xarxes socials (facebook, twitter, linkedin, GRèRA...).

5. Xarxes socials (II): Entrar més a fons en l'ús eficient de les xarxes socials per generar negoci directe i indirecte (facebook, twitter, linkedin, GRèRA...).

Per formalitzar la inscripció, gratuïta, cal que ompliu el següent formulari. (Les places són limitades). Per a més informació contacteu amb el Centre de Serveis la Bòbila Tel. 93 776 00 76.

Arxivat a: Promoció econòmica
Màrqueting low cost