Portada > Actualitat > Notícies > Increment d'usuaris del bus

Increment d'usuaris del bus

16/05/2011

Des de l'ampliació i la tarifa integrada en el funcionament del bus urbà, el setembre de 2008, s'ha incrementat considerablement el nombre d'usuaris d'aquest mitjà de transport. Prenent com a base les gràfiques d'evolució de viatgers del 2008 al febrer del 2011, la mitjana d'usuaris de l'any 2008 és de 5.696, la del 2009 de 6.999 i la dels mesos de gener i febrer de 2011 és ja de 7.243, xifres que ratifiquen aquest increment d'usuaris. Això ha estat possible gràcies a l'aposta que es va fer amb el pas de 2 línies a les 17 que hi ha actualment i 3 busos que cobreixen la totalitat del terme municipal, comuniquen els 19 nuclis de població i connecten serveis bàsics com l'estació dels ferrocarrils, el CAP, la zona comercial de Piera, l'Ajuntament i el poble veí dels Hostalets de Pierola.
D'altra banda, gràcies als treballadors dels Plans d'Ocupació s'ha proporcionat informació personalitzada sobre horaris, connexions, funcionament de la targeta i la tarifa integrada i s'ha fet un seguiment de les incidències detectades.
En els darrers anys el servei ha ampliat els horaris i s'han instal·lat pals amb informació d'horaris i línies i noves marquesines. Recordem que el lloc d'inici i final de les línies és l'estació de tren i que el bitllet està integrat al sistema tarifari de l'ATM, cosa que comporta que amb el cost d'un sol viatge es pugui utilitzar el bus i el tren.

Arxivat a: Transports
Horaris bus CAP