Portada > Actualitat > Notícies > El ritme a l’edat d’or

El ritme a l’edat d’or

16/01/2012

El passat divendres 13 de gener, el Casal va acollir la presentació del curs El ritme a l’edat d’or. Es tracta d’una formació inclosa dins el Pla de Barris, en el marc del programa de millora social, dissenyat conjuntament amb l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases.
El curs va dirigit a la gent gran i té com a objectiu principal promoure l’activitat física i millorar la qualitat de vida de la gent gran. A través de la música com a eix vertebrador, es busca aprofundir en els beneficis de l’estímul musical sobre la capacitat emocional, exercint-hi un adequat control i, alhora, potenciant la vessant socialitzadora de l’individu envers l’entorn. També es pretén incidir en el moviment corporal, l’estimulació de la memòria i l’activitat cerebral mitjançant fórmules rítmiques i melòdiques.
El curs té una durada de vint hores, i les classes s'impartiran els dimarts de març a juliol, de 9.30 a 10.30 hores, a l’auditori de la nova escola de música. Per a inscripcions, cal dirigir-se al Casal (dins l’horari d’atenció de l’Associació Cultural de la Gent Gran) o bé a l’Ajuntament de Piera (tel. 93 778 82 00, ext. 178).

Arxivat a: Pla de barris
Presentació curs El ritme a l'edat d'or