Portada > Actualitat > Notícies > Taller de participació ciutadana

Taller de participació ciutadana

17/09/2012

El projecte, coordinat per les regidories de Participació Ciutadana i de Medi Ambient de l'Ajuntament de Piera i amb el suport tècnic del Consell Comarcal de l'Anoia, té per objectiu que els residents del barri del Portell estableixin el grau i la temporalitat del projecte de sanejament escollit.

Recentment, i fruit de la sessió de participació ciutadana feta el passat 3 de juny al Portell, s'ha emès l'informe resultant d'aquest taller participatiu desenvolupat dins del projecte del Nou Pla de Sanejament de Barris de Piera. El projecte, coordinat per les regidories de Participació Ciutadana i de Medi Ambient de l'Ajuntament de Piera i amb el suport tècnic del Consell Comarcal de l'Anoia, té per objectiu que els residents del barri del Portell estableixin el grau i la temporalitat del projecte de sanejament escollit. Les conclusions del taller, que es traslladen a l'equip tècnic i polític municipal responsable del procés, seran el punt de partida per seguir treballant en l'establiment del pla de sanejament específic per al barri del Portell.

En aquest mateix sentit, el passat 19 de setembre, a les 19.30 h, es va iniciar un nou procés participatiu amb una primera reunió amb els veïns i veïnes del barri de la Venta-Can Musarro.

Arxivat a: Participació ciutadana
Taller participació ciutadana El Portell