Portada > Actualitat > Notícies > Actes de la Festa de la Gent Gran

Actes de la Festa de la Gent Gran

07/10/2012

La Festa de la Gent Gran celebra la 65a edició amb actes des de dimarts fins a diumenge, organitzats conjuntament per l'Associació Cultural de la Gent Gran i la regidoria de Serveis a les Persones.

Els actes de la 65a Festa de la Gent Gran engeguen dimarts 16, a les 19 hores, amb l'acte d'obertura al Casal, a càrrec de l'alcalde Jaume Sr. Guixà, seguit d'una actuació de l'actor català Joan Pera. Dimecres 10, a les 17 hores, bingo especial al Casal. Dijous 11, excursió a Solsona, amb punt de sortida des del Gall Mullat a les 7.45 hores i visita al patrimoni històric i a la Mare de Déu del Claustre, patrona de Solsona. Dissabte 13, a les 9 hores, torneig de petanca i lliurament de premis a les pistes de l'av. Barcelona i a les 20 hores ball de capvespre, obert a tothom, al Casal. La Festa finalitza diumenge 14, jornada que inclou l'acte central de la setmana: el dinar de germanor i l'homenatge als avis de més edat del nostre poble, que se celebrarà a partir de les 14 hores a la nau de Cal Sanahuja, tot i que es podrà accedir a la Nau a partir de les 13 hores. El mateix diumenge també hi haurà ball, a les 19.30 hores, al Casal.

Arxivat a: Serveis a les persones
Festa de la Gent Gran 2011