Portada > Actualitat > Notícies > Entrevista amb el director general de Carreteres

Entrevista amb el director general de Carreteres

07/10/2012

L’equip de govern, en la responsabilitat de vetllar per la millora de serveis, seguretat, accessos i manteniment de les vies públiques, va exposar la intenció de dur a terme millores i canvis tant al nucli urbà com als barris.

El passat 3 d’octubre, l’Alcalde de Piera, Jaume S. Guixà, va rebre el director general de Carreteres de la Generalitat de Catalunya, Jordi Follia, per tal de tractar diversos assumptes d’interès per al nostre municipi.

En una conversa distesa es van tractar aquests projectes: la instal·lació d’una nova rotonda a la zona industrial, la conversió del pas de vianants pintat a l’alçada de La Bòbila en elevat (punt quilomètric 9,9) i un de nou, també elevat, al PK 9,6 a l’alçada de la gasolinera. El tercer tema tractat va ser condicionar la sortida a la carretera del barri de Ca n’Aguilera, amb l’objectiu de millorar la seguretat. L’Alcalde també va exposar la problemàtica de l’accés al barri de Can Mas i de Can Bonastre, en aquest últim, proposant la instal·lació d’un semàfor o un pas de vianants elevat. Pel que fa als accessos és un objectiu a assolir tenir un accés directe al carrer Piereta, venint del costat de Barcelona. Amb l’objectiu de cercar sempre totes les millores possibles, ara per ara, aquesta decisió resta sobre la taula dels tècnics de la Generalitat.

Arxivat a: Política
Entrevista DG carreteres