Portada > Actualitat > Notícies > Exposició de puntes de coixí

Exposició de puntes de coixí

23/04/2013

Les Puntaires de Piera han organitzat una exposició de puntes de coixí, al Casal per a Joves i Grans, essent el tema d'enguany la punta aplicada a la roba i als complements.

El passat divendres a la tarda, l'alcalde de Piera, Jaume S. Guixà, va inaugurar l'exposició de puntes de coixí, organitzada pel col·lectiu cultural Puntaires de Piera, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Piera.

Cada quatre anys, les Puntaires de Piera organitzen, a la sala d'actes del Casal per a Joves i Grans, una exposició temàtica amb puntes de coixí. En aquesta ocasió, el tema escollit és la punta aplicada a la roba i als complements.

L'exposició, que es pot visitar fins al 5 de maig, és una mostra de puntes clàssiques i contemporànies, tant blanques com de color. A banda dels treballs del tema principal també hi ha exposats altres treballs fets pels alumnes de la Rosa Maria Boj, així com el treball conjunt que es va exposar a l'estand que OIDFA Espanya tenia en l'últim congrés del juliol de 2012 a Caen (França).

Els horaris per visitar l'exposició són de dimecres a divendres, de 17 a 20 hores, i els dissabtes i diumenges, d'11.30 a 13 h i de 17 a 20 h, al Casal per a Joves i Grans (pl. Mar i Cel).

Arxivat a: Tradicions
Exposició Puntaires de Piera
Exposició Puntaires de Piera
Exposició Puntaires de Piera
Exposició Puntaires de Piera
Exposició Puntaires de Piera