Portada > Actualitat > Notícies > Cap de setmana molt actiu

Cap de setmana molt actiu

13/05/2013

L'Associació Cultural Ballestea va dur a terme dues activitats el passat cap de setmana: la presentació d'un llibre infantil i una sortida a Girona amb motiu de la setmana de les flors.

El passat cap de setmana, l'Associació Cultual Ballestea va organitzar dues activitats culturals per als socis de l'entitat. El divendres 10 de maig, va hi va haver l'acte de presentació de llibre Tintina y la piedra mágica, al local social de Can Mas, que va comptar amb una nodrida participació de públic infantil. La presentació va anar a càrrec dels autors del llibre, Ricardo Muñoz i Amparo Colina, que van llegir el llibre a tots els assistents. Amb aquest acte, l'Associació Ballestea obre una via perquè els autors presentin els seus treballs i els puguin donar a conèixer al públic en general.

Així mateix, el dissabte 11 van organitzar una sortida cultural a la ciutat de Girona amb motiu de la setmana "Temps de flors", on els socis van gaudir d'una excursió molt concorreguda i una experiència lúdica molt agradable.

En la festa anual de l'Associació Ballestea, programada per a l'últim cap de setmana de juny, es durà a terme una petita mostra de les activitats que es fan des de l'entitat.

Arxivat a: Barris
Presentació llibre Associació Ballestea
Presentació llibre Associació Ballestea
Presentació llibre Associació Ballestea
Presentació llibre Associació Ballestea
Excursi Girona Associació Ballestea