Portada > Actualitat > Notícies > Renovació del conveni amb Dispiera

Renovació del conveni amb Dispiera

27/05/2013

L’Ajuntament de Piera va renovar, el passat 23 de maig, el conveni de col·laboració amb l’entitat pierenca Dispiera, una associació de famílies amb fills amb discapacitat psíquica que, des de fa anys, té la seu a la pl. Generalitat 3.

A l'acte de signatura hi van ser presents la presidenta de l’entitat, Montserrat Comas, acompanyada per Francisco Baena, membre de la Junta, i l’alcalde, Jaume S. Guixà, acompanyat de la regidora de Benestar Social, Ma Teresa Guzmán, que serà l’encarregada de vetllar pel compliment del conveni. Després de comentar els punts en què es basa aquesta col·laboració, els assistents van signar el conveni, que té una vigència d'un any natural.

Dispiera va néixer amb la finalitat de donar suport i assessorar a les famílies, fomentar la participació d’aquestes en la vida activa del municipi i el seu entorn, vetllar pels interessos de les persones amb discapacitat i promoure cursos, conferències i activitats de lleure que procurin per a aquests una millora de la seva qualitat de vida. L’Ajuntament valora la tasca d’aquesta entitat, pel fet que és un suport important per a aquestes famílies i té la ferma voluntat de continuar col·laborant-hi. Per això es compromet a ajudar-los econòmicament perquè l’entitat pugui dur a terme les activitats pròpies de l’associació i col·laborar activament en actes organitzats o que tinguin la col·laboració de l’Ajuntament, com són la Fira del Sant Crist, la Flama del Canigó, la Festa Major, la Diada de Catalunya, el Saló de la Infància o actes esportius.

Arxivat a: Benestar social
Signatura del conveni amb Dispiera 2013