Portada > Actualitat > Notícies > No a la violència masclista

No a la violència masclista

25/11/2013

Avui es commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, enguany centrat en la gent jove i prevenció de la violència masclista.

L'Associació de Dones de Piera i la regidoria d'igualtat de Gènere organitzen un acte de rebuig a la violència masclista, el dilluns 25 de novembre, a les 18.30 hores, amb lectura del manifest a la plaça Jove.

Ni més ni menys...

La Campanya Institucional d'enguany tracta de visibilitzar com la violència masclista impacta de manera molt preocupant entre el jovent. La lluita contra la violència masclista és un dels principals objectius de l'Àrea d'Atenció a les Persones i una línia de treball prioritària per l'Oficina de Polítiques d'Igualtat i Drets Civils de la Diputació de Barcelona. Una iniciativa a la qual s'adhereixen molts municipis del nostre territori, entre els quals s'hi compta Piera.

El MANIFEST ha estat signat per la Generalitat de Catalunya, les quatre diputacions, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis.

 

Arxivat a: Igualtat de gènere
Violència masclista