Portada > Actualitat > Notícies > La Gala de Piera Televisió (♪)

La Gala de Piera Televisió (♪)

27/11/2013

El diumenge 1 de desembre se celebra la Gala solidària de Piera Televisió, prèvia a la Marató, amb l''objectiu de recaptar aliments per a Càritas Parroquial.

El mes de desembre comença amb un acte solidari a Piera, la Gala de Piera Televisió, que es fa el diumenge 1 amb l'objectiu de recollir aliments per a Càritas Parroquial, tot i que qui ho vulgui també pot fer un donatiu econòmic. La gala ofereix una tarda-vespre d'entreteniment i actuacions musicals i de ball. Enguany, el lema de la Gala és "Ajuda'ns a ajudar", que il·lustra perfectament l'objectiu real de l'esdeveniment.

La sala del Teatre Foment de Piera acull la celebració, que engega a les 17.30 hores amb l'actuació de Club Destino, intèrprets de la cançó de la Marató d'aquest any. Segueixen les actuacions de l'Agrupació Sardanista de Piera, que presenta una sardana ballada pels alumnes de 4t. de primària de l'Escola Apiària, Josepa Ribera Vallès (lectura del poema de la Marató), sevillanes amb at. Minas de Cornellà, Muntmy (actuació musical), Òscar Cases i Sandra Torremadé (ball de saló), Esbart Rocasagna de Gelida, Centre Aragonès de Barcelona, Bollywood de Piera, El Amanecer de Piera, parelles de ball de saló estàndard, llatí i showdance, Falcons de Piera i el final conjunt amb Amics per a sempre.

Escolteu la cançó de la Marató de Piera Televisió. Lletra i música: Club destino

http://www.goear.com/listen/8e827d5/a-piera-es-nadal-club-destino

Arxivat a: Comunicat
Gala Piera Televisió