Portada > Actualitat > Notícies > Diumenge, festa dels Tres Tombs

Diumenge, festa dels Tres Tombs

20/01/2014

El diumenge 26 de gener torna la festa dels Tres Tombs, una tradició popular recuperada gràcies a la tasca dels Amics de Sant Antoni ja fa 8 anys.

És temps de celebrar els tres tombs i aquest diumenge, Piera se suma a aquesta festivitat organitzada pel Grup d'Amics de Sant Antoni amb el suport de l'Ajuntament de Piera. Aquesta festa popular es va recuperar el 2006, ara fa 8 anys, gràcies a la feina i l'esforç d'aquesta agrupació, i cada any veu incrementat el nombre de participants, ja sigui a cavall o acompanyant la jornada amb els animals domèstics.

La festa engega a les 10 hores, amb la concentració de cavalls i animals de companyia al parc del Gall Mullat. A les 10.30 hores hi haurà esmorzar popular per als participants i a les 12.15 hores començaran els tres tombs, que recorreran els carrers del centre de la Vila, des del Caprabo (inici del carrer Piereta) fins al carrer Mn. Jaume Guixà. Posarà punt final a la festa la benedicció dels cavalls participants i dels animals domèstics des d'un espai habilitat al carrer Piereta, 22.

Arxivat a: Tradicions
Tres Tombs 2013

Arxius adjunts