Portada > Actualitat > Notícies > Gestió de rumors i convivència

Gestió de rumors i convivència

20/05/2014

El Consell Comarcal i l'Ajuntament de Piera van fer una sessió sobre gestió de rumors i convivència al municipi de Piera per analitzar els mecanismes de generació dels rumors i donar eines per prevenir-ne els efectes.

El passat 16 de maig es va dur a terme una sessió formativa sobre gestió de rumors i convivència al Casal per a Joves i Grans de Piera. La sessió, emmarcada en el Pla de Ciutadania i Convivència que coordina el Consell Comarcal de l’Anoia, va comptar amb una quinzena d’alumnes, personal tècnic de l’Ajuntament així com professionals d’altres àmbits (dels centres educatius del municipi, la biblioteca...).

La finalitat de la formació era ajudar als participants a analitzar els mecanismes de generació dels rumors, disposar d'eines per prevenir-los i gestionar els seus efectes. La metodologia emprada va combinar elements més conceptuals amb d’altres més pràctics i dinàmics. La sessió pretenia transmetre coneixement, reflexionar i, sobretot, donar eines pràctiques i aplicables a la realitat del dia a dia de les persones assistents.

Arxivat a: Benestar social
Gestió de rumors