Portada > Actualitat > Notícies > Celebració del dia de la Patrona de la Policia

Celebració del dia de la Patrona de la Policia

28/05/2014

El dissabte 24 de maig va tenir lloc la trobada anual dels diferents cossos i entitats que vetllen per la seguretat ciutadana i pel nostre medi, amb motiu de la celebració del dia de la Patrona de la Policia Local.

El primer pis de les dependències policials va acollir els assistents a la celebració del dia de la Patrona de la Policia Local, Santa Maria Auxiliadora, la presentació de la qual va fer Antoni Navarro, caporal de la Policia de Piera, acompanyat de l'alcalde de Piera, Jaume S. Guixà, i del regidor de Seguretat Ciutadana, Francisco Jiménez, entre altres autoritats locals.

Com ja és habitual en aquest acte, des la Prefectura de la Policia Local es proposa a l’Ajuntament el reconeixement d’algunes persones, entitats i agents per diversos motius.

En aquesta jornada la Policia Local mostra als presents la memòria de la tasca feta en l’exercici anterior i que tothom va poder consultar finalitzats els parlaments protocol·laris. Els assistents van comentar també una exposició fotogràfica i van participar de forma més distesa en un refrigeri, tot intercanviant impressions i anècdotes.

No van faltar a la celebració, representants de l’ADF de Piera, la Residència Canina Font Galí, el SEM, companys d'altres cossos policials de la comarca i província i col·laboradors de la Policia Local.

Lliurament de diplomes de reconeixement a:

Sots-Inspector Sots-Cap de l’Àrea Bàsica Policial d’Igualada, Joan Maria Testagorda Fernández: en reconeixement per l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració que sempre ha mantingut amb la Policia Local de Piera.

Sergent del Cos de Mossos d’Esquadra, Raül Vila Marimon: en reconeixement per l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració i implicació que, des del seu desplegament al territori, han demostrat amb la Policia Local de Piera, assolint els objectius comuns com a Policia de Catalunya.

Caporal Cap de la Sala de Manresa, Elena Cortina Martín: En reconeixement per l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració que sempre ha mantingut amb la Policia Local de Piera.

Agent de la Policia Local de Piera, David Hermoso Cortés:  En reconeixement per la seva constància i dedicació al servei.

Xavier Garcia Arla: En reconeixement per l’eficaç col·laboració que sempre ha mantingut amb la Policia Local de Piera.

Josep Ma. Hernández Masculet, de Bombers de Piera: En reconeixement per l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració que sempre ha mantingut amb la Policia Local de Piera.

Residència Canina Font-Galí: Per l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració que sempre ha mantingut amb la Policia Local de Piera.

Sots-tinent de la Guàrdia Civil d’Igualada, Eulogio Guerrero Trejo: En reconeixement per l’afecte demostrat i per l’eficaç col·laboració que sempre ha mantingut amb la Policia Local de Piera, al llarg dels anys.

Durant l’exercici policial del 2013, el cos de la Policia Local format per 16 agents i 1 agent dedicat a la zona blava van atendre un total de 51.388 serveis a la comunitat, que queden desglossats segons la tipologia de l’actuació requerida en les dades que es relacionen a continuació:

-Demandes ciutadanes: 4.206

-Policia de trànsit:10.279

*Control de vehicles a la zona blava (8.032)
*Servei de protecció escolar (951)
*Accidents de circulació (45)
*Alcoholèmies (220)
*Proves per drogues (4)
*Denúncies de trànsit (825)
*Vehicles retirats i/o immobilitzats (47)
*Controls específics de trànsit (cinturó de seguretat, velocitat, telefonis mòbil: 138)

-Policia administrativa: 6.788

*serveis dels quals 2.762 corresponen a actuacions a la via pública

-Policia assistencial: 2.902

-Policia de seguretat: 27.213

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Patrona Policia Local 2004
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014
Patrona Policia Local 2014